Cloud Cave Amphitheater Seating
       
     
Exterior View of Cloud Cave
       
     
Model Iterations
       
     
Building Section
       
     
Enlarged Section
       
     
Amphitheater Plan
       
     
Cloud Cave Amphitheater Seating
       
     
Cloud Cave Amphitheater Seating

An amphitheater in the sky, Cloud Cave is a conceptual design for a performance space on top of Philadelphia’s PECO tower. The concept for this project was developed alongside PennDesign studio critic, Simon Kim. The Cloud Cave aims to both house performance and be a performance. Within glass walls and ceilings, colored vapor is infused creating a spectacle that is a wonder to watch both within the building and from the ground.

Exterior View of Cloud Cave
       
     
Exterior View of Cloud Cave
Model Iterations
       
     
Model Iterations
Building Section
       
     
Building Section
Enlarged Section
       
     
Enlarged Section
Amphitheater Plan
       
     
Amphitheater Plan